Search

 
Om PEN

Norsk P.E.N. er den norske avdelingen av International P.E.N., verdens største skribent- og ytringsfrihetsorganisasjon, stiftet i 1921. Norsk P.E.N. ble stiftet som nasjonal underavdeling i 1922.  Du kan lese mer om Norsk og International PEN under "bakgrunn/historikk"-menyen til venstre.

På vår åpningsside finner du en oppdatert nyhetsoversikt, en aktivitetskalender for de nærmeste månedene, "PEN mener" - uttalelser fra Norsk om aktuelle saker og de siste protestbrevene skrevet til myndigheter som fengsler forfattere og journalister for det de skriver,

Under hovedmenyene kan du lese mer om fribyer for forfulgte forfattere, Fengslede Forfatteres Dag og tildeling av Ossietzkyprisen, vårt internasjonale arbeid og våre mange arrangementer som stort sett finner sted på Litteraturhuset i Oslo.  Under "Om"-menyen kan du lese alt om Norsk PEN.  Denne menyen inneholder også et historisk arkiv der du finner materiale av typen uttalelser, protestbrev, taler og avisinnlegg, etc.  Er du på jakt etter et spesielt tema eller et land, kan du bruke søkerfunksjonen øverst til høyre på siden.

Åpningssiden har også lenker til International PENs og IFEX´ hjemmesider (klikk logo til venstre), samt til en rekke norske og internasjonale institusjoner og samarbeidspartnere.

 
 
Copyright 2015 - Visit Media   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use